mcahlin

Alla inlägg under oktober 2010

Av Malin Christina Ahlin - 19 oktober 2010 17:35

   Allt som snurrar i mitt huvud just nu är min träning och hur jag ska klara av att nå mitt mål, att bli nöjd. Hittade på min stegräknare och fick ihop 9 673 steg från att jag gick hemifrån i morse tills nu. Då ska det tilläggas att det blev mycket stillasittande idag på jobbet, räknar med att det blir mer spring till och från arkivet i morgon. Ska inte ge mig förrän jag har gått minst 10 000 steg varje dag, om jag så ska behöva springa runt huset på kvällen innan läggdags   


Igår blev det 40 minuters träning, mest fokus på kondition och styrka. Rockade rockring i 10 min och höll på och svimma, oj va det brände i musklerna.

Tränade 45 min kondition idag. Ska nog passa på och träna lite extra när Mattias kommer hem och tränar.


Det känns lite enformigt att bara fokusera på träningen och vad jag stoppar i munnen, men det är oerhört skönt att det känns naturligt och att jag längtar till träningen varje dag. Jag känner verkligen att jag är piggare och gladare varje dag.


Blev så glad när jag var hemma hos Tess i söndags och hon sa att det syndes på både mig och Mattias att vi har tappat mer i vikt! Jag trodde verkligen inte att det märktes utifrån.


Mattias beställde en tv idag från nätet, en LG 32¨ LCD, som vi ska ha i sovrummet. Den borde vara framme hos oss på torsdag   

Ta hand om er!   

Av Malin Christina Ahlin - 16 oktober 2010 22:04

   Det gick inget vidare med att ha vilodag idag. Kunde inte låta bli att träna 40 min i alla fall. Om man vill komma någonstans så känns det onödigt att vila när man hellre vill röra på sig. Har nästan tappat ett kilo sen i söndags, så det går åt rätt håll och jag tänker köra stenhårt nu så det blir stor skillnad.


Det blev inget jobb för Mattias i Borlänge, så vi åker ner till Säter i morgon över dagen och firar Joel och sen hem igen. Kanske hinner hälsa på lite folk i Hedemora också, vi får se vad som händer och sker.


Gick igenom de närmaste veckorna idag och såg att jag kommer vara utan min sambo nästa fredag då han åker till Stockholm och spelar innebandy tills sent på natten, och helgen efter åker han till Skåne på jobb torsdag - lördag. Får försöka sysselsätta mig med ännu hårdare träning då, eller hoppas på att någon kommer och hälsar på. 


Nu åter till Pretty Woman på femman, nostalgi. 

Ta hand om er!   

Av Malin Christina Ahlin - 15 oktober 2010 16:56

   Är det inte lite väl tidigt på året för den första snön att falla? Tydligen inte i Hedemora. Konstigt. Det har då inte kommit någon snö häruppe än i alla fall, och jag hoppas att det dröjer ett bra tag tills dess.


På söndag skulle vi åka till Säter för att fira Mattias brorson. Nu verkar det som att Mattias ska jobba i Borlänge på måndag, så han kanske blir kvar hos sina föräldrar över natten, vilket betyder att jag får stanna hemma i Gävle och tillbringa natten ensam. Vi får se om han lyckas slippa det passet och att vi bara åker ner över dagen, det återstår att se.


Efter jobbet gick jag och mina arbetskamrater ner till jobbchansen. Jag hittade fyra tjänster som jag passade på att söka så fort jag kommit hem och slog på datorn. Så nu väntar jag på svar angående två olika ekonomitjänster, en administratörtjänst och en receptionstjänst. Håller alla tummar och tår att det kommer leda till något. Fick ett mail angående en tjänst som redovisningsekonom som jag varit på intervju för i somras, dom skrev att tjänsten har flyttats till Sundsvall. Tre timmar enkel resa med tåg varje morgon känns inte alltför frestande. Förra fredagen sökte jag också en tjänst, fick reda på idag att det var någon dag för sent, men dom hälsade att om jag hade kommit in med ansökan lite tidigare så hade dom valt mellan mig och den som nu fick tjänsten, typiskt! Så nu hoppas jag verkligen på ett positivt besked från någon av dessa fyra.


Det blev 40 minuters träning idag. Får lite ångest när jag tänker på att jag INTE ska träna i morgon nu när jag är så van att träna varje dag. Men men, jag måste väl hålla mig till schemat. En vilodag i veckan får jag försöka stå ut med. Kanske får smygträna lite med Mattias ikväll så det blir ett dubbelpass idag.

Ha en underbar fredagkväll!    

Av Malin Christina Ahlin - 14 oktober 2010 16:36

   Igår blev det hårdkörning med en timmes blandad träning, yoga, styrka och kondition. Kändes underbart att se att jag gått ner ytterligare 0,6 kg, inte speciellt mycket men det är något i alla fall och det går åt rätt håll.

Idag blev det lite lugnare, körde 35 min kondition och avslutade med att träna magen och gäddhänget. Känns som att min kropp äntligen har vant sig vid träningen igen. Eftermiddagspromenaden hem från jobbet är perfekt uppvärmning och jag har tid att planera hur jag ska lägga upp dagens träningspass. Är så motiverad så jag sitter på jobbet och längtar tills jag kommer hem och kan börja träna. Ska bara bli bättre på att stretcha efter passen så jag slipper den värsta träningsverken.


Nu sitter jag i soffan och väntar tills älsklingen kommer hem från jobbet, då är det dags att laga mat.


I morgon blir det en kort dag på jobbet, som vanligt på fredagar. Sen tar vi en sväng till arbetsförmedlingen på jobbchansen och kollar vilka företag som är där och söker medarbetare.

 

Det verkar som att vi kommer åka till Säter nångång i helgen och fira Mattias brorson som har fyllt år. Vilken dag det blir har jag ingen aning om. 

Ha en fortsatt trevlig dag!   

Av Malin Christina Ahlin - 12 oktober 2010 19:12

   Kände att jag nästan bara har tränat flås i söndags och igår, så idag passade jag på att variera mig lite med 45 minuter enbart styrka och yoga. Kändes lite annorlunda att köra statisk träning. Det märks att träningsverken börjar smyga sig på med snabba steg, har nog fuskat lite med stretchningen. Fy på mig.


Måste ju självklart skriva GRATTIS till min älskade vän Jessica som fyller år idag! Önskar att jag vore där och kunde fira henne på hennes dag! Hoppas den har varit så perfekt som den kan vara hittills och resten av dagen också!     


Har precis avnjutit en halvgod hemmagjord broccoli- och ädelostpaj, blev inte helt nöjd med resultatet men det fick duga   

Puss hej!  

Av Malin Christina Ahlin - 11 oktober 2010 20:02

Gjorde precis ett sambotest på facebook för att se vilken sambotyp jag är. Resultatet är helt klockrent.

"Naturbarn - Jag är sambo. Det säger allt, och räcker gott för både mig och min livskamrat. Jag behöver ingen präst, rabbin eller ämbetsman för att bevisa något för omvärlden. Eller gemensamt efternamn för den delen. Vår kärlek är bara vår, och det är allt som behövs för oss.För hur man än vänder och vrider på det är det jag och min sambo. I evighet. Punkt."


Tror att både jag och Mattias kan hålla med om att det stämmer i detalj.

Pussar!   


Av Malin Christina Ahlin - 11 oktober 2010 16:59

   Tiden har bara rusat iväg idag! Hann bara komma till jobbet, så skulle jag gå hem igen kändes det som. Jag fastnade som vanligt på kontoret och satt och småpratade en stund, kan inte låta bli när vi har så trevligt.

När jag väl tog mig i kragen och gick hem planerade jag att träna mina 30 minuter. Dom minuterna gick fortare än väntat, det slutade med att jag tränade en extra kvart av bara farten.Så, hittills har jag klarat av träningsschemat bra. Jag längtar redan till träningspasset i morgon. Underbara måndag! 

Puss hej!   

Av Malin Christina Ahlin - 10 oktober 2010 18:39

  

Nu har jag kommit igång igen. Pausade träningen på tok för länge så nu har jag en del att ta igen. Tränade en timme idag, mestadels styrka och kondition. Efter träningen tog jag och sambon tag i storstädningen så jag förbrände nog lite extra på det. Från och med nu har jag planerat att träna minst 30 min om dagen och hitta min stegräknare så jag ser till att gå minst 10 000 steg/dag till att börja med. På lördagar tar jag en vilodag sen ska jag ta igen det med 60 min träning på söndagar. Gör inte det någon nytta då vettetusan!   

Håll koll på att jag sköter mig!

Puss hej!    

Presentation

Fråga mig

13 besvarade frågor

Omröstning

Vilken är din favoritårstid, om du måste välja?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards