mcahlin

Alla inlägg under november 2010

Av Malin Christina Ahlin - 20 november 2010 12:31

  

Det var underbart att sova ut i morse!

Har ignorerat förkylningen och febern hela veckan, självklart slår det tillbaka när jag är hemma och slappnar av. Det är det negativa med att vara ledig.

Men men, jag får passa på att vara sjuk i morgon också så att jag är pigg och full av energi på jobbet på måndag. För att sjukskriva sig finns inte i min värld!


Igår myste vi i soffan med ett glas rött och My bloody valentine på tv. Blir alltid lika irriterad av att se sådana filmer, "-Varför går du inte åt andra hållet?" "-Vafan stannar du för?? SPRING!" puckon!    


Ska snart skicka iväg älsklingen att handla ensam så slipper jag gå ut i snövädret och bli mer sjuk. Det var hans förslag, faktiskt.


Snöflingorna är helt enorma! Nu är verkligen vintern här.

Måste komma igång med julklappshandlingen snart. Det är ju trots allt bara 4 veckor och 4 dagar kvar till julafton.


Nu ska jag svepa in mig i en filt och dricka en massa te.
Trevlig helg   

Av Malin Christina Ahlin - 18 november 2010 17:50

Satte mig precis i soffan efter en lång dag på jobbet med lite övertid. Känns lite konstigt att komma hem till en tom lägenhet. Mattias åkte till Sundsvall på jobb idag, kommer hem i morgon. Blir lite rastlös och vet inte om jag ska gå och handla eller köra ett träningspass. Båda behövs.


Eller så struntar jag i båda och sätter mig i soffan och gör ingenting och går och lägger mig tidigt så jag får sova ut.


Det tråkiga är att jag inte får en hel helg tillsammans med Mattias förrän helgen innan julafton.

Ha en trevlig kväll     

Av Malin Christina Ahlin - 10 november 2010 17:39

   Tredje dagen på nya jobbet är precis avklarad. Känns som att jag har fått mycket viktigt gjort. Kastades rakt in i stort ansvar och mycket nya rutiner. Det är nog bra att vänja sig direkt. Det här är det perfekta jobbet. Det märks att jag gör nödvändiga saker för företaget. Trivs otroligt bra och dagarna går så fort så jag knappt hinner med. Min skalle är proppfull med siffror!


Nu sitter jag i soffan och funderar på om jag ska orka träna en stund nu medan Mattias står i köket och lagar mat. Kanske är lika bra, annars lär det inte bli gjort idag. Energin är inte direkt på topp nu när jag har så mycket nytt att lära. Men det tar jag nog igen när jag kommit in i rutinerna. Får försöka träna i alla fall 30 minuter om dagen nu. Blir ju piggare på dagarna av att få träningen gjord. Bara det gör mig motiverad.


I morgon ska Mattias till sjukhuset och ta prover. Får se om blodtrycket har ändrats i och med all viktnedgång och träning. Hoppas det så han kanske slipper några av tabletterna sedan olyckan.

Ta hand om varandra!   

Av Malin Christina Ahlin - 7 november 2010 18:23

   Har haft en helt underbar dag med besök av underbara Tess och Spiros. Det var på tiden att dom kom upp och hälsade på! Vi har spenderat mestadels av tiden framför Wii-spelet och tränat oss varma allihopa. Alltid lika kul att se hur tävlingsinstinkten växer fram.


Mattias lagade maten som jag hjälpte till att förbereda. Fläskfilé, rotsaker i ugn och ädelostsås med sallad och fetaost. Vilken lyx! Mums! Det får jag se till att träna bort i morgon eftermiddag. Hoppas jag har orken bara efter första dagen på jobbet. Det har ju en viss förmåga att sänka energin, när allt är nytt och mycket att lära.


Ser fram emot när dom kommer upp och stannar kvar en hel helg i Gävle. Får se när det blir bara, har ganska så fullspäckade helger framöver.

På tal om det så ska jag se till att kika på Smartbox's hemsida och leta reda på hotell som vi ska boka för bara oss två. Ska bli mysigt att åka iväg, vi får inte så många helger tillsammans fram till jul annars ser det ut som.


Är så pirrig i magen inför morgondagen! Hoppas verkligen att jag inte får hjärnsläpp och glömmer bort hur bokföringen och allt fungerar, men det är nog inte alltför stor risk om jag tar det lugnt och sansat i början.   

Njut av söndagkvällen, det ska jag göra   

Av Malin Christina Ahlin - 5 november 2010 20:01

   Sådär ja, nu är min tid som administrativ assistent på Kronofogden avslutad. Känns lite knepigt. Känner ju inte många fler än mina arbetskamrater där, så det kommer bli lite tomt. Tur att vi har bytt nummer och att facebook finns.  Fick ett otroligt bra avslut med mexikansk lunch på stan med Lillemor och Jini, kunde inte bli bättre. Tack tjejer!


Gick upp till Hotel City och fick reda på vilken tid som gäller på måndag, 8.00-17.00. Längtar verkligen att få se vad jag lärt mig och vad som sitter kvar efter utbildningen. Är grymt tacksam för att jag kommer få jobba i Visma, det sätter nog igång minnet. Redovisning/ekonomi-ansvarig kommer att vara min titel, låter helt okej.


Blev 45 minuters träning idag med fokus på kondition och mage. 


Har precis ätit en av mina favoriträtter:stekt strimmlat kött (marinerat i vitlök, olja och tabasco), paprika och selleri som serveras med guacamole och naturella tacochips. Tack älskling! Du kan laga mat du.


I morgon ska vi till återvinningsstationen och slänga bort det vi inte ska ha kvar i lägenheten, skönt! Efter det blir det raka vägen till Mattias föräldrar i Säter för att byta däck på bilen.


Nu sitter jag i soffan och har ensamt fredagsmys med min lilla påse naturgodis och Idol på tv. Synd att sambon hellre spelar WOW än plågas igenom tv-programmet med mig. Men men, man kan ju inte tycka lika om allt.

Trevlig fredagkväll allihopa!     




Av Malin Christina Ahlin - 5 november 2010 14:32

  

Av Malin Christina Ahlin - 4 november 2010 17:25

   Känner mig så mycket piggare idag!

Speciellt nu efter träningen. Höll på att få spader igår när jag bara tränade en kvart och orkade inte mer pga febern. Körde stenhårt med mycket förbränning och en del armar och mage i 45 min. Blev lycklig när jag såg att talet på vågen har minskat med 1.1 kg, funderar på om kroppen fylldes med vätska när jag var sjuk och att det är det som har försvunnit. Men men, hur som helst känns det underbart med minsta lilla tecken på att det går åt rätt håll!


I morgon är sista dagen på Kronofogden. Jag, Lillemor och Anette blev avtackade av inreg.teamet idag eftersom många av dom är lediga i morgon. Vi fick en varsin ros och en nalle, så gulligt! 


I morgonbitti kommer Lillemor och möter upp mig här utanför så tar vi sällskap upp till kontoret. Efter jobbet blir det lunch, jag Lillemor och Jini!   

Varma kramar i kylan!    

Av Malin Christina Ahlin - 3 november 2010 09:14

   Tror inte att det finns något som gör mig mer rastlös än att vara sjuk och bli beordrad att vila. Det kryper i hela kroppen på mig, vill bara gå till jobbet och få något gjort. Måste väl inse att det krävs vilande för att jag ska vara frisk inför första dagen på nya jobbet på måndag. SUCK!


Städa lite kanske jag kan göra i alla fall och tvätta. Det jobbigaste är väl att försöka låta bli träningen.


Det blir väl att krypa upp framför i soffan med en kopp te. Roligare kan man ju ha! Hoppas på att vara feberfri i morgon.

Kramar   

Presentation

Fråga mig

13 besvarade frågor

Omröstning

Vilken är din favoritårstid, om du måste välja?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards